ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα το 1982 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου στην Αθήνα. Το 2000 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το καλοκαίρι του 2006.

Κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής μου εκπαίδευσης και έπειτα ασχολήθηκα με τη βιοϊατρική έρευνα. Το 2007 εργάστηκα ως ερευνητής στο εργαστήριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ΕΚΠΑ με αντικείμενο τον καρκίνο κεφαλής και τραχήλου.

Το 2008 πέρασα με επιτυχία τις αμερικανικές εξετάσεις αναγνώρισης ιατρικού πτυχίου (USMLE). Από το 2008 έως το 2010 εργάστηκα ως ερευνητής στο εργαστήριο Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Yale με αντικείμενο την επίδραση διαφορετικών αιμοδυναμικών ροών στο αγγειακό ενδοθήλιο.

Από το 2011 έως και το 2017 εργάστηκα ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στη Γ’ Χειρουργική Κλινική του ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς”. Παράλληλα με τη χειρουργική μου εκπαίδευση, ξεκίνησα τη διδακτορική μου διατριβή με θέμα τον καρκίνο του θυρεοειδούς αδένα.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων ειδικότητας, εργάστηκα από το 2017 έως και το 2018 ως ειδικευμένος χειρουργός στην ίδια κλινική. Από το 2018-2020 εργάστηκα ως Επιμελητής στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Από το Σεπτέμβριο του 2020 εργάζομαι ως Επιμελητής στην Ε’ Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Τον Ιανουάριο του 2022 αναδείχθηκα Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής μου εκπαίδευσης συμμετείχα και πραγματοποίησα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων σε όλο το φάσμα της σύγχρονης Γενικής Χειρουργικής με ιδιαίτερη έμφαση στη λαπαροσκοπική χειρουργική, τη χειρουργική ογκολογία, τη χειρουργική ενδοκρινών αδένων καθώς και την αντιμετώπιση του τραύματος. Ως επιμελητής στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας ανέλαβα μεγάλο αριθμό προγραμματισμένων χειρουργείων καθώς και περιστατικά επείγουσας χειρουργικής ενώ παράλληλα συμμετείχα ενεργά στην εκπαίδευση νέων συναδέλφων. Σήμερα στην Ε’ Χειρουργική κλινική πραγματοποιούμε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων με έμφαση στα χειρουργεία προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Παράλληλα με το κλινικό έργο, συμμετέχω ενεργά σε πρωτόκολλα ιατρικής έρευνας έχοντας δημοσιεύσει ευρήματα σε αναγνωρισμένα διεθνή ιατρικά περιοδικά και παρουσιάζοντας αποτελέσματα σε διεθνή και πανελλαδικά ιατρικά συνέδρια.

Παρούσα θέση

 • Επιμελητής, 2020-παρόν
  Ε’ Χειρουργική κλινική, Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν

Προϋπηρεσία

 •  Επιμελητής Γενικής Χειρουργικής, 2018-2020
  Χειρουργική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας
 • Γενικός Χειρουργός, 2017-2018
  Γ’ Χειρουργική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”
 • Ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής, 2011-2017
  Γ’ Χειρουργική Κλινική, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς”
 • Ερευνητής, 2008-2010
  Vascular Surgery Lab, Yale School of Medicine, New Haven, Connecticut
 • Ερευνητής, 2007-2008
  Εργαστήριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

Ιατρική Εκπαίδευση

 • Πτυχίο Ιατρικής, 2000-2006
  Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
 • Observer χειρουργικής, 2005-2006 (θερινή περίοδος)
  DCH Regional Medical Center, Tuscaloosa, Alabama, USA
 • Πιστοποίηση ECFMG, 2008
 • Fellow of the European Board of Surgery (FEBS), 2017
 • Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, 2022
 • Master of Science, 2022
  Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “Χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων, Ιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μέλος ιατρικών εταιριών

 • Ελληνική Χειρουργική Εταιρία (ΕΧΕ)
 • European Board of Surgery

Συγγραφική Εμπειρία